Британська поліція поскаржилася на п’яних співвітчизників, які не можуть соціально дистанціюватися

Після відновлення роботи пабів та ресторанів поліція Англії констатувала, що для п'яних людей дотримання соціального дистанціювання є неможливим.

Про це повідомляє DW.

У британський поліції констатують, що люди напідпитку не здатні дотримуватися соціального дистанціювання, яке є необхідною передумовою для стримування поширення коронавірусної інфекції.

Напередодні, 4 липня, в Англії після тримісячного локдауну відкрилися паби та ресторани. Як заявив у неділю, 5 липня, голова британської федерації поліції Джон Ептер, у цей день, який вже встигли назвати «суперсуботою» місцеві ЗМІ, «стало цілком зрозуміло, що п'яні люди не можуть і не будуть соціально дистанціюватися».

За його словами, офіцерам поліції довелося мати справу з п'яними людьми, які повністю роздягалися, з «щасливими» і «агресивними» громадянами напідпитку. Були випадки, коли п'яні відвідувачі пабів влаштовували бійки та нападали на правоохоронців.

Критики побоюються, що відкриття закладів харчування може спричинити зростання захворюваності на коронавірус.

Великобританія посідає третє місце у світі за кількістю летальних випадків серед людей, у яких було підтверджено інфікування коронавірусом.

Як раніше повідомляв «Вечірній Київ», в українській столиці ресторанам та кінотеатрам дозволили працювати після 22 години.

 

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *