Діти подорожували вночі Київщиною на викраденій вантажівці Київ

У Макарівському районі двоє неповнолітніх хлопців каталися на викраденій вантажівці полями, доки не застрягли колесами в багнюці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.    

Двоє вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що на Макарівщині, втекли із закладу близько 2 години ночі.

Щоб далеко не йти пішки, старший з утікачів, 15-річний хлопець проник через шпарину до охоронюваної приватної території, звідки легко викрав вантажний тягач «МАN». Адже двері автівки були відчинені, а ключі знаходились у замку запалювання.

До речі, раніше хлопець попадався на викраденні легкового авто та мотоцикла.

Отже неповнолітній угонщик зі своїм 11-річним товаришем подорожували на вантажівці полями Макарівщини, доки не застрягли у багнюці.

— Потім, не дуже засмутившись, вони пішли у сусіднє село до магазину зігрітися. Там старшого хлопця, який вже для місцевих жителів став «відомим втікачем», впізнала пильна продавчиня. Вона запропонувала дітворі чай та смаколики і в цей час викликала ювенальну поліцію, — розповіли правоохоронці.  

Меншого втікача ювенальні поліцейські повернули до виховного закладу. А от старшого хлопця правоохоронці затримали. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу.  

За повторний угон авто хлопцю загрожує від 5 до 8 років ув’язнення. 

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *