У Києві сьогодні ремонтують 17 вулиць та проспектів

У Києві нині тривають активні дорожні роботи на 17 об’єктах.

Йде будівництво, реконструкція та капітальний ремонт дорожньої інфраструктури. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

– Дорожньо-будівельний сезон 2020 буде нелегким. Наразі важливо сконцентруватися на тих об’єктах реконструкції та капітального ремонту, роботи на яких знаходяться на завершальній стадії, – зазначив Олександр Густєлєв.

– Серед найближчих планiв, до кінця квітня завершити I етап виконання робіт та відновити рух автотранспорту і пішоходів у напрямку центру міста на Борщагівському шляхопроводi. До кінця травня буде влаштовано середнiй шар дорожнього покриття на просп. Любомира Гузара та повнiстю завершенi роботи з реконструкції вул. Покровської, капітального ремонту вулиць Микільсько-Ботанічної та Пушкінської, пішохідного мосту через лінію швидкісного трамваю біля кінотеатру «Лейпциг», шляхопроводiв на перетинi вул. Богатирськоï i просп. Степана Бандери та вул. Богатирськоï й Оболонського проспекту в напрямку станцiï метро «Почайна», – додав Олександр Густєлєв.

Крім того, у травні планується розпочати асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу, а до літа завершити всі роботи з будівництва Шулявського шляхопроводу.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *