Як доїхати до роботи у Києві: у соцмережах пропонують допомогу

Після закриття метро кияни очікують повного колапсу наземного громадського транспорту в столиці.

Багато людей, які з огляду на різні обставини не можуть залишитися вдома під час карантину, опинилися в складному становищі. До того ж, уряд заборонив міжміське та приміське сполучення. Як медики, пожежники, поліцейські та багато інших працівників критичної інфраструктури вчасно діставатимуться до робочих місць — невідомо.    

Люди почали активно шукати у соцмережах попутників для економних поїздок на авто та пропонувати допомогу.

Одним з перших відгукнувся на проблему радник голови МВС Іван Варченко, який зголосився безкоштовно підвозити на роботу медичних працівників.

— До уваги медиків та фармацевтичних працівників, які живуть/працюють у Києві за маршрутом Ірпінь — Академмістечко — проспект Перемоги — бульвар Тараса Шевченка — Хрещатик — Грушевського — метро Арсенальна. Упродовж періоду обмежувальних карантинних заходів, щодня (у тому числі вихідними днями) зранку з 7:30 у напрямку Ірпінь-Арсенальна і увечері, о 19:30 — у зворотньому напрямку, одвезу на роботу і додому лікарів та аптекарів приватним автомобілем, — написав Іван Варченко у Facebook.

Він повідомив номер свого мобільного телефону та попросив майбутніх пасажирів користуватися засобами індивідуального захисту: масками, рукавичками та дезинфікуючими розчинами. 

Як раніше повідомляв «Вечірній Київ», в транспорт столиці пускатимуть тільки в масках і возитимуть по десять пасажирів.

 

 

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *