Які очікувані українські кінопрем’єри кияни не побачать у березні

Старт прокату фільму Михайла Іллєнка «Толока», прем'єра якого мала відбутися, 12 березня, перенесено. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці стрічки. 

— Ми скликали вас на толоку, і ви були готові зібратися на неї вже сьогодні, з 12 березня. Проте є речі, які залежать не тільки від нас, і у зв’язку з закриттям кінотеатрів ми змушені перенести старт прокату фільму "Толока". Дату оголосимо пізніше, разом з нашим дистрибутором – компанією Ukrainian Film Distribution. Віримо, що зі стабілізацією ситуації в Україні та світі все налагодиться, і зовсім скоро ми всі зустрінемося на толоці! — йдеться в повідомленні.

Також перенесено прем’єру спортивної драми «Пульс» виробництва Kinorob (Film.ua), яка мала відбутися 19 березня.

— Нова дата старту кінотеатрального релізу стрічки буде повідомлена згодом. Також було скасовано проведення першого офіційного показу стрічки 16 березня у Львові та гранд-прем’єри – 18 березня у Києві. Зміна дати прем’єри пов’язана з рішенням Уряду про запровадження карантину на території України.

Відтак 11 березня таке рішення було ухвалено через загрозу епідемії коронавірусної інфекції. Карантинні заходи, насамперед, стосуються освітнього процесу та масових заходів, а також функціонування розважальних закладів, в тому числі, кінотеатрів. Слід зазначити, що зміна дати прем’єри аж ніяк не вплине на майбутній кінотеатральний реліз спортивної драми «Пульс». Фільм обов’язково побачать найбільші глядацькі зали всіх українських кінотеатрів.

Своєю чергою команда хоче висловити велику подяку всім партнерам та друзям проєкту, а також усім небайдужим, хто чекає на вихід  фільму «Пульс». Ми дуже цінуємо вашу підтримку, — йдеться в повідомленні.  

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *