День закоханих у Києві: варіанти для святкування

Марія КАТАЄВАЩе не визначилися, як відсвяткувати 14 лютого? Тоді вам до нас! Ми пропонуємо 14 подій в Києві, які допоможуть вам незабутньо провести час: від екскурсій в музеї та майстер-класів до концертів і запальної танцювальної вечірки. 

 

День Святого Валентина на Ukraine WOW

Програти запис романтичного освідчення в голові Батьківщини-матері чи у рожевому вагоні, зробити пропозицію у Тунелі кохання або біля величезного пульсуючого серця — 14 лютого, у День святого Валентина, закохані зможуть влаштувати найромантичніше побачення на інтерактивній виставці Ukraine WOW.  Для цього потрібно надіслати свою лавсторі за посиланням. Автори найзворушливіших історій, яких оберуть 12 лютого, зможуть влаштувати для коханих романтичний сюрприз.Також у Валентинів день на Ukraine WOW можна буде сфотографуватись у найбільш мальовничих і романтичних місцях України, відтворених на виставці, та разом зі своєю половинкою озвучити мультфільм. Для тих відвідувачів, які ще не мають пари, працюватиме «Купе знайомств». Ukraine WOW знайомить глядача з Україною так, ніби він подорожує з нею в потязі. Це  3900 кв.м інтерактивних інсталяцій та унікальних експонатів: від оригіналів робіт Малевича та Архипенка до стіни з бурштину і створеного у виставковому просторі Тунелю кохання; від унікальної абетки Георгія Нарбута і мазанки, на стінах якої відтворені роботи Поліни Райко, до віртуальної реальності, в якій можна політати над Батьківщиною-матір’ю та зсередини побачити «дев’ятку» — найбільшу доменну піч у Європі. 

Де: вул. Вокзальна, 1Вартість квитка: 50 грн.Майстер-класи



В Музеї українського народного декоративного мистецтва (вул. Лаврська, 9, корп. 2) цього тижня підготували таку програму:

14 та 16 лютого — майстер-клас з виготовлення листівки-валентинки в петриківському стилі.

Ви дізнаєтесь про історію техніки, ознайомитесь з основними елементами та створите свою власну листівку-валентинку.

Вік учасників: від 9 років.

14 лютого о 11:00 — пізнавально-розважальна програма «Кохання по-українськи». На вас чекатимуть інтерактивно-романтична екскурсія, майстер-клас з виготовлення листівки-валентинки, читання цитат про кохання від українських поетів та квест.

16 лютого о 12.00 — майстер-клас із виготовлення керамічних прикрас. 

Ви зможете власноруч виготовити власні унікальні керамічні намистинки та створити намисто або браслет.

Вік учасників: від 9 роківЕкскурсії у музеї до Дня всіх закоханих



На новій тематичній екскурсії поговорять про закоханість як один з найцінніших емоційних станів людини. І про те, як його мислили й оспівували митці Європи та Близького Сходу. Розкажуть про твори з колекції музею, які стосуються сильних романтичних переживань. Які чуттєві історії приховують європейський мініатюрний портрет, італійська майолікова чаша та золототканна іранська парча? Спеціально для учасників нової програми з фондосховища музею буде вперше винесено твір графіки, присвячений гострій родинній  драмі, що розгорнулася на тлі щастя юних закоханих.

Коли: 14 лютого о 16.00, 15 і 16 лютого о 14.00

Де: Музей Ханенків, вул. Терещенківська, 15-17

Вартість квитка:  45 грн + вхідний квиток до музею (60 грн дорослі, 35 грн студенти, 25 грн школярі та студенти)

Запис: (044) 235-32-90 (у робочий час музею з середи по неділю з 10:30 до 17:00)Кохання у мистецтві



Шукаєте нестандартний подарунок для коханої людини? Інтерактивна екскурсія колишнім особняком Терещенків — завжди чудова ідея!  під час екскурсії поговорять про різнобарвну палітру кохання;  в експозиції музею поміркують над тим, як трансформувалась інтерпретація кохання крізь віки; декламуватимуть вірші про кохання кращих представників кожної епохи; повідають про особисте життя художників та видатних постатей XVIII — XX ст.

Коли: о 16.00

Де: Нацiональний музей «Київська картинна галерея», вул .Терещенківська, 9

Вартість квитків: 90 грн.

Реєстрація за телефоном  (044) 299-70-80. Кількість місць обмежена.Сам собі Валентин



А ви знаєте історію свята Валентина? І звідки походять ці варіанти інтерпретацій, що святкує світ і Україна? Як і коли 14 лютого стало маркетинговою стратегією, трендом та імітацією свята? Не пропустіть лекцію літературознавиці Катерини Ісаєнко. А ще дізнаєтесь про любов, кохання, близькість з позиції літератури для розуміння простоти складних тем, «Страшні слова, коли вони мовчать…» – українські лексичні варіанти інтимних зон (народні і літературні версії називання). 

Коли: о 19.00

Де:  Dialog hub, вул. Володимирська, 43

Вхід вільний, реєстрація 

Біологія любові



На лекції спробують розібратися у наступних питаннях: причини виникнення любові, як люблять люди та тварини, фізіологічні зміни в організмі під час закоханості, чому ми так потребуємо любові?

Коли: о 19.00

Де:  Dialog hub, вул. Володимирська, 43

Вхід вільний, реєстрація

Благодійний бал "All you need is LOVE"



На вас чекає: майстер-клас з вальсу, вручення рекорду України, благодійний аукціон, зона швидких побачень, фотозона, розіграш подарунків, дискотека. Бал влаштовують для допомоги одній людині. Це Данил Патенко чудовий, відкритий та мрійливий 18-ти річний хлопець, якого настигла біда – хвороба, монобластный лейкоз (М5а-варіант). Дані потрібна пересадка кісткового мозку за кордоном.

Коли: о 18.00

Де: Колонна зала КМДА, вул. Хрещатик, 36 

Вартість квитка: 250 грн. (для двох — 400 грн.)

День Закоханих під Зоряним небом Київського Планетарію!



В цей святковий день мистецький проект ARTSрасе Київського Планетарію дарує всім закоханим ексклюзивну шоу-програму:

— романтична музична атмосфера з келихами шампанського, професійною амурною фотосесією та цікавими космічно-любовними історіями;

— захопливі космічно-любовні історії, які покладені в основу унікального повнокупольного пісочно-анімаційного шоу;

— найкращі мелодії, пісні,сцени про Кохання для закоханих та бажаючих зустріти свою «половинку».

Коли: о 16.30, 18.00, 19.30, 21.00

Де: Київський Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість квитка: 350-550 грн.

«Танго закоханих» А.П'яццолла. Київський квартет саксофоністів



14 лютого у день Святого Валентина Київський квартет саксофоністів представляє програму «Танго закоханих». У виконанні блискучих музикантів за участю талановитих солістів, таких як В’ячеслав Самофалов (баян), Сергій Хмельов (ударні), Олег Мороз (кларнет), Віолетта Таран (фортепіано), Марія Віхляєва (фортепіано), прозвучать безсмертні хіти Астора П'яццолли.

Коли: о 19.00

Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2, 

Вартість квитків: 190-450 грн.

Пролюбов. Великий концерт до Дня святого Валентина



ДРУГА РІКА, Скрябін і LETAY зустрінуться на одній сцені під час святкового концерту до Дня Святого Валентина. Його влаштовано для тих, хто вже знайшов своє кохання, і тих, хто ще тільки мріє його знайти. Учасники дійства – всі романтики та найліричніші в Україні гурти.

Коли: о 19.00

Де: Stereo Plaza, проспект Валерія Лобановського, 119

Вартість квитка: 500-600 грн.

Кайдашева СІМ'Я — трагікомедія



Сім'я Кайдашева. І всього у цій родині вдосталь: і щастя, і сліз, і сварок, і суперечок, і відчаю, і радощів, і надії, і віри. Віри в те, що нарешті настане мир і злагода у родині та у душі кожного з її членів. Можна сказати лиш одне, чого ж тільки не буває у сім'ї. Ця вистава — дзеркало для кожної родини.

Чи не бувало з вами, що найрідніша людина у світі стає для вас ненависною та нестерпною. І найбільшою помилкою в цей момент є погодитися з цим почуттям. Напраду важко зупинитися, зупинити самого себе та схаменутися, відвернути цю невтримну силу руйнації, яка насувається на вас та вашу родину. Занапастити швидко. Зупинитися мудро. Врятувати легко, якщо своєчасно.

Коли: о 19.00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1-а

Вартість квитка: 120-200 грн.

Spicy Valentine



День святого Валентина весело і з користю для найбільш сміливих і гарячих! Якщо хочете зробити подарунок собі або іншій коханій людині, дізнатися, як зробити своє сексуальне життя цікавішим і отримати практичні знання, вам – до нас! Розбираємось, як написати сценарій побачення з сексом “як в кіно”,  як безпечно гратися арсеналом БДСМ, і як робити чуттєвий массаж.

Spicy Valentine – це подія, де ви дізнаєтеся про сексуальність більше й отримаєте практичні поради, шанс “додати перцю” особистим стосункам, справді цікавий і корисний тематичний подарунок для друга, подруги чи партнера/партнерки, безпечне місце, щоб поставити запитання практикам, вечір у приємній атмосфері флірту та за келихом вина.

Коли: о 19.00

Де: Креативний простір Creative Women Space, провул. Михайлівський 9Б, домофон 64

Вартість квитка: 350 грн, 400 грн. у день події. Реєстрація 

Закохані в садах у KINO42



До дня святого Валентина ми підготували документальний фільм про справжнє кохання між людьми, а про любов до рослин. Як виглядають “6 соток” в країні, де так мало сонця? Дивовижні рослини та особисті історії сплетені у мікрокосмосі фінської дачі. Чим суворіший клімат, тим більша пристрасть до садівництва. Адам і Єва повертаються у скандинавський Едемський сад.

Фільм демонструватиметься фінською мовою з українськими субтитрами.

Коли: о 21.00

Де: KINO42, вул. Костянтинівська, 11/13

Вартість квитка: 120 грн.

Todd Terje — True Music



Легендарний Тодд Тер’є, автор найкращої платівки цього десятиріччя, вперше приїжджає у Київ та повертає “золоту епоху диско” — чіпкі мелодії, дзвінка перкусія та божевільні танці до самого ранку. Та сама енергія та тусовочна романтика, за якою ми так скучили. До речі, у нас на сторінці розігрується два квитки на вечірку. 

Коли: о 22.00

Де: HC HALL, проспект Визволителів, 1

Вартість квитка: 600 грн.

Титульне фото — зі сторінки ВДНГ

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *