Столичні митники спалили в печі підробних Barbie

Китайські підробки ввозилися в Україну з Туреччини

Працівники Київської митниці затримали партію в понад 11,5 тисяч китайських дитячих пластикових іграшок, які мали вкладатися разом із солодощами в «яйця-сюрпризи».

«Товар імпортувався з Туреччини та декларувався як іграшка певної торговельної марки. Натомість, замість задекларованої торговельної марки, при митному огляді працівники митниці виявили на дитячих товарах маркування іншої торговельної марки – «Barbie». Митне оформлення такого товару було одразу призупинене, а про можливе порушення прав повідомлено правовласника торговельної марки «Barbie» – компанію Mattel», – повідомили на митниці.

Правовласник погодився не подавати на імпортера до суду за порушення прав інтелектуальної власності за умови, що контрафактний товар буде знищено.

«Після цього, у присутності сторін угоди та під контролем працівників Київської митниці іграшки було знищено з фото- та відеофіксацією процесу», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше київські митники вилучили з посилки трипільську вазу, якій 7 тисяч років.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *