Потреби: Кличка закликали збільшити в місті кількість вбиралень

Громадяни дали низку порад

Мешканці столиці закликають міську владу вирішити питання щодо збільшення в громадських місцях кількості туалетів.

Відповідну петицію з цього приводу розміщено на офіційному сайті Київради.

Як пояснюють автори ініціативи, в  місті існує значна проблема з доступом до громадських  вбиралень. Адже недостатня кількість туалетів на вулицях, у парках та інших громадських місцях створює незручності як для мешканців, так і для гостей міста.

Особливо ця проблема, наголошують підписанти документа, стосується літніх людей, людей з дітьми, а також людей з інвалідністю та туристів.

Враховуючи це, кияни пропонують київській владі збільшити кількість громадських вбиралень на ключових локаціях міста (парки, площі, зупинки громадського транспорту, пішохідні зони, туристичні маршрути тощо), забезпечити належне обслуговування, чистоту та доступність цих вбиралень, зокрема для людей з обмеженими можливостями.

Крім того, містяни пропонують розглянути можливість безкоштовного або доступного користування вбиральнями для всіх категорій населення.

Нагадаємо, кияни закликають міську владу розглянути питання щодо збільшення кількості сміттєвих баків

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *