У зрадниці Повалій конфіскують  сім ділянок і нерухомість

Міністерство юстиції України направило до Вищого антикорупційного суду позов про застосування санкції до Таїсії Повалій

До стягнення заявлено майно, яким співачка володіє прямо та опосередковано (через фізичних осіб). Зокрема, об’єкти нерухомого майна (7 земельних ділянок, житловий будинок та домоволодіння), два  автомобілі, майнові права на музику та слова до твору (вісім музичних творів).

Сьогодні зрадниця мешкає в москві, підтримує диктатора путіна, російську агресію.

За данами РБК, сім’я Повалій володіє розкішним маєтком у селі Петропавлівська Борщагівка, що поруч з Кільцевою дорогою на околиці Києва.

Скріншот з відеорозслідування.

Раніше СБУ заочно повідомила про підозру Повалій, яка напередодні повномасштабного вторгнення росії виїхала до рф, де отримала російське громадянство. Експертиза підтвердила факти підривної діяльності Повалій на користь росії.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський ініціював внесення змін до законодавства щодо позбавлення державних нагород за популяризацію або пропаганду держави-агресора чи вчинення інших протиправних дій проти України.

Читайте також: Мінкульт вимагає позбавити Резніковича звання академіка

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *