Війна за добу: найактивніше ворог наступав на Покровському напрямку

Протягом минулої доби зафіксовано 90 бойових зіткнень

Українські воїни вели бої з російськими окупантами на Харківському,  Куп’янському, Лиманському, Краматорському, Торецькому  напрямках, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Особливо «гаряче» на Покровському напрямку, де наші захисники відбили 28 ворожих атак. На Курахівському напрямку Сили оборони відби п’ять штурмів противника біля Парасковіївки, Олександрівки та Костянтинівки.

На Оріхівському напрямку російські війська штурмували позиції українських підрозділів поблизу Малої Токмачки.

Водночас наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам відчутних втрат в живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Загалом за минулу добу знищено 1160 окупантів. Також наші воїни знешкодили сім танків, дев’ять бойових броньованих машин, 69 артилерійських систем, одну РСЗВ, два засоби ППО, 47 БпЛА оперативно-тактичного рівня, крилату ракету, 82 автомобілі та 20 одиниць спеціальної техніки.

Більше новин, фото та відео у Телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в Телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в Телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *