Війна за добу: знищено більше тисячі окупантів, 25 танків, 46 артсистем

Протягом минулої доби зафіксовано 149 бойових зіткнень

На Харківському напрямку відбулося п’ять бойових зіткнень у районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ, ідеться в  зведенні Генштабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу зросла до шести. Сили оборони відбивали штурмові дії агресора біля Новоосинового, Піщаного та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 13 разів неподалік Невського, Макіївки, Тернів та в Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку українські захисники відбили дев’ять штурмових атак поблизу Іванодар’ївки, Верхньокам’янського, Переїзного, Спірного та Виїмки.

На Краматорському напрямку окупанти атакували шість разів у районах Григорівки, Часового Яру, Кліщіївки, Калинівки та Богданівки.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 19 атак неподалік Дружби, Північного, Залізного, Нью-Йорка та Торецька.

На Покровському напрямку Сили оборони за добу зупинили 52 атаки. Ворог атакував у районах десяти різних населених пунктів. Найактивнішим був біля Новоолександрівки, Желанного та Прогреса.

На Курахівському напрямку наші захисники відбили 21 атаку. Тут окупанти втратили велику кількість танків та іншої бронетехніки.

На Времівському напрямку ворог дев’ять разів атакував наші позиції неподалік Водяного, Великої Новосілки та Костянтинівки.

На Оріхівському напрямку окупанти і надалі намагаються вибити українські підрозділи з рубежів. Чотири атаки росіян захлинулися в районі Малої Токмачки.

Минулої доби втрати російських загарбників стновили  понад 1060 осіб. Також українські воїни знешкодили 25 танків, 38 бойових броньованих машин, 46 артилерійських систем,  РСЗВ, 27 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 53 автомобілі та шість одиниць спеціальної техніки.

Читайте також: Володимир Зеленський закликав США зняти заборону бити по аеродромах  росії

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *