У Дніпровському районі організували Бібліотечний табір для дітей

У читацьких закладах Централізованої бібліотечної системи запропонували цікаві програми

Вони передбачають організацію змістовного відпочинку  та дозвілля дітей молодшого шкільного віку під час літніх канікул, повідомляє Дніпровська райдержадміністрація.

Разом із бібліотекарями школярі активно проводять час, отримуючи позитивні емоції від зустрічей з літературними героями та класними книгами, поліпшують навички спілкування та колективної роботи, розвивають свої творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.

Настільні ігри та читання, руханки та естафети, інтелектуальні та пізнавальні квести, уроки рукоділля та майстерки, різноманітні зустрічі з волонтерами, перегляди кінострічок, мультфільмів та документальних відео – це ті цікавинки, які організовують для відпочивальників працівники Бібліотеки на Русанівці.

До організації та проведення корисного дитячого дозвілля активно долучилися представники Арт-терапевтичного центру допомоги для дітей і дорослих «До-Бі-Ка & Ко».

Читайте також: У ДАРНИЦІ КНИЖКОВІ НОВИНКИ БЕЗКОШТОВНО ПЕРЕДАВАТИМУТЬ  БІБЛІОТЕКАМ

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *