Київське «Динамо» вирушило на тренувальний збір до Австрії

Столичні футболісти, окрім усього, зіграють проти німецьких команд і данського «Брондбю»

«Біло-сині» автобусом дісталися з клубної бази у Віті-Литовській українсько-польського кордону, перетнули його, після чого – курс до Зальцбурга. Цього року команда проводитиме тренувальний збір в австрійському Тиролі. 

Про це повідомляє ФК «Динамо».

Деякі динамівські збірники – учасники Євро-2024 приєднаються до команди вже в Австрії. Загалом у тренувальному зборі «Динамо» візьмуть участь 29 виконавців.

Воротарі: Бущан, Нещерет, Моргун, Ігнатенко.

Захисники: Попов, Сирота, Малиш, Себальйос, Дубінчак, Тимчик, Біловар, Дячук, Вівчаренко. 

Півзахисники: Андрієвський, Караваєв, Ярмоленко, Буяльський, Шепелєв, Волошин, Піхальонок, Бражко, Кабаєв, Царенко, Пашко, Діалло, Лонвейк, Шапаренко. 

Нападники: Супряга, Ванат.

Зазначимо, що динамівці Максим Брагару, Микола Михайленко та Валентин Рубчинський під час цих тренувань будуть задіяні в Олімпійській збірній України, а Вячеслав Суркіс, Тарас Михавко, Назар Балаба, Олексій Гусєв, Андрій Маткевич та Матвій Пономаренко – в юнацькій збірній України U19.

На австрійській землі у динамівців, окрім насиченої тренувальної програми, заплановано проведення контрольних матчів, зокрема проти німецьких «Падерборна» та «Шальке-04», а також данського «Брондбю». Це не остаточний список спарингів «біло-синіх» під час тренувального збору – про суперників та дати матчів буде повідомлено додатково.

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський прокоментував черговий терористичний удар російських загарбників по Україні 8 липня та підтримав українців:

“Сьогодні команда дісталася свого місця проведення збору в Австрії, де готуватиметься до матчів кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми вже провели перше тренування, але воно було з особливими відчуттями, адже всі хлопці були у своїх думках в Києві, разом з усіма киянами, українцями. Те що зараз відбувається, – влучання в “Охматдит””, житлові квартали, будинки, лікарні… важко знайти слова, щоб описати біль, який викликають такі події.

Але ми усі розуміємо, що наша країна, нація усе своє життя боролася за незалежність, впродовж багатьох років вона мала зовнішніх ворогів, сусідів, які не давали нам спокійно жити та розбудовувати нашу державу. І зараз це продовжується. Але ми вистояли тоді, вистоїмо тепер і в майбутньому. Зробимо усе можливе, щоб наша країна процвітала, адже у ній живуть люди, які знають ціну свободи та незламності.

Хочу ще раз висловити слова підтримки від усієї команди українцям: ми разом з вами, хоча і перебуваємо за кордоном та готуємося до своїх завдань. Але ми вболіваємо, переживаємо за земляків, усі наші думки з українцями”.

Більше новин, фото та відео у Телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в Телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в Телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *