Магія кіно у столиці: на ВДНГ показують костюми з фільмів

В 9-му павільйоні ВДНГ відкрили виставку костюмів «Магія кіно». На ній демонструють образи, що створювалися спеціально для популярних українських серіалів, фільмів та шоу. 

Глядачі зможуть зазирнути за лаштунки кіно, дізнатися виробничі секрети й тонкощі. Формат виставки показує, наскільки кропіткою є робота над створенням екранного й сценічного світу, акцентує увагу на художній складовій кінопроцесу та привертає увагу до найменших деталей.

На майданчику представлені образи з таких масштабних проектів FILM.UA Group та StarLight Entertainment, як:

«Віддана» – романтично-фантазійна стрічка, знята за мотивами роману С. Андрухович «Фелікс Австрія», що просто зараз збирає повні зали у кінотеатрах. 

«Захар Беркут» – найочікуваніший фільм осені 2019-го року, знятий за мотивами однойменної повісті І. Франка, силами міжнародної знімальної групи з усіх куточків світу, що зібрав у кінотеатрах більше аніж 443 тис. глядачів. 

«Кріпосна» – один із найуспішніших серіалів 2019-го року, що захопив увагу не лише українців, але й іноземних глядачів. 

«Мавка» – анімаційний проєкт-гігант студії FILM.UA, прем’єру котрого чекають мільйони фанатів в Україні та за кордоном уже сьогодні. 

Вистава «Викрадена Принцеса» – проєкт, створений на основі однойменного мультфільму, який став найуспішнішим повнометражним анімаційним фільмом України ХХІ-го ст. 

«Winterra. Легенда казкового краю» – 5D-шоу, що вже не перший рік захоплює українців акробатичними трюками, танцювальними номерами, піснями та, звісно, історією! 



Образи до всіх цих проєктів створювали українські дизайнери і художники з костюмів: Ольга Навроцька, Леся Патока, Антоніна Белінська та інші. Відвідувачі виставки костюмів «Магія кіно» окрім самих образів побачать чимало ескізів, картин, постерів, трейлерів та ексклюзивних бекстейджів тощо.

— Для України така виставка – унікальний проєкт, аналоги існують за кордоном, але у нас нічого подібного раніше не відбувалося. І для багатьох українців це дійсно чудова можливість зануритися й дізнатися більше про світ кіно, який зазвичай здається чимось закритим та навіть привілейованим. Чудово, що тепер ми зможемо поділитися нашою любов'ю та магією з найширшою аудиторією, — зазначила директор FILM.UA Entertainment Юлія Сабадаш.



Коли: до 13 лютого, з 10.00 до 20.00 у вихідні та з 12.00 до 20.00 у будні дні

Де: ВДНГ, Концерт-Хол (павільйон 9), пр-т Академіка Глушкова, 1

Вартість квитків: 150 грн., для дітей від 4 до 14 років 90 грн.

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *