З Андріївського узвозу прибрали торговців, процес триває

Співробітники КП «Київблагоустрій» здійснили демонтаж чотирьох незаконних тимчасових споруд на Андріївському узвозі, 38 та 23. Ще три тимчасові споруди прибрано за адресою: вул. Володимирська, 1-2.

Як пояснив керівник КП «Київблагоустрій» Павло Бірюк, роботи проведено на підставі офіційного доручення, що його виданого 14 листопада Департаментом міського благоустрою. Було проведено інспекторські перевірки, встановлено, що у власників немає дозвільних документів. Крім того, у дорученні Департаменту міського благоустрою є й інші споруди з Андріївського. Вони також будуть прибрані.

– Усі власники ТС були попереджені приписами із законною вимогою – або надайте дозвільні документи для перевірки, або власноруч прибирайте споруди. Компромісів не буде, – застеріг Павло Бірюк.

Він також поінформував, що за минулий тиждень комунальним підприємством «Київблагоустрій» та деякими власниками ТС, які на вимогу нашого КП самостійно демонтували свої об’єкти, разом прибрано 102 незаконні тимчасові споруди, що розміщувались і на центральних вулицях і на периферії.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *