Найкращі барбершопи Києва

Ми вже неодноразово обговорювалися, що барбершоп є священним місцем для кожного чоловіка, який хоч раз відвідував це місце. Барбершоп не лише перукарня, а й середовище для незалежних чоловіків.

Дівчата знають, що нашим чоловікам часом потрібен вільний простір. Щоб не перебувати в постійному стресі через те, «з ким він проводить час», краще відправте його в барбершоп. Мало того, що ваша сильна половина повернеться красивою та оновленою, так і ще з новими друзями та зарядженою енергією. У сьогоднішній статті ми поговоримо про найтоповіші барбершопи в Києві, які варто відвідати. І так приступаємо!

Топ барбершопів Києва

  1. «Цирульник Barbershop».
  2. «Brazor».
  3. «Chop — Chop».
  4. «Frisor».
  5. «Barbershop GC Kyiv».
  6. «Tommy Gun».

Барбершоп «Цирульник Barbershop»

«Цирульник Barbershop» є місцем чоловічих традицій, мережа яких включає близько 20 салонів по всьому Києву. Основний упор йде на чоловічі стрижки, ніж на зачіски та укладання.

Перш ніж туди влаштуватися, необхідно пройти ряд тестів, які покажуть рівень професіоналізму. Барбери проходять постійні курси, тренінги, отримують масу сертифікатів та практику.

Окрім досвіду та практики, барбершоп славиться ще й зоною комфорту. Клієнти зазначили, що співробітники Цирульник створюють дружню та комфортну атмосферу для відвідувачів.

2019 став знаменним для цього барбершопу, оскільки цього року вони здобули перемогу в номінації “Вибір року” серед барбершопів. Отже, висновок тут один — приходьте в барбершоп Цирульник і отримуйте найкращі чоловічі стрижки від досвідчених майстрів.

Барбершоп «Brazor»

У барбершопі «Brazor», щоб отримати якісну стрижку — необхідно розслабитися та отримати задоволення від атмосфери. Як поринути у цей вайб: спробувати міцний віскі, завести дружню бесіду з іншими відвідувачами, а вже потім приступати до справи.

Крім стрижок, догляду за бородою, ви також можете отримати послугу «догляд за шкірою». Ця послуга присутня не у всіх барбершопах, що варто відзначити та виділити. Так само, як і в інших топових барбершопах, тут вітається послуга батько плюс син.

Барбершоп «Chop-Chop»

«Chop-Chop» — це місце тільки для своїх, давайте розберемося чому? Барбершоп є більшим, ніж салон. Тут можна отримати якісну та стильну стрижку чи зачіску, довіритися досвідченим майстрам.

Особлива увага приділяється побажанням клієнтам, що дуже важливо. Професійний та робочий товар доставляється з різних країн світу, а напої з найкращих сортів. Віскі, кава, чай плюс дружня атмосфера це бажання приходити сюди постійно.

Барбершоп «Frisor»

«Frisor» є ідеальною чоловічою територією тому, що тут панує брутальність, жорстокість та сила. Кожна лінія стрижки ідеально створена, кожен штрих створює ефект «вау».

Якщо ви прагнете чітких контурів, без зайвих штрихів та пафосу – вам однозначно сюди! Головна особливість цього салону в тому, що ви можете підвищити свої навички у догляді за шкірою та волоссям абсолютно безкоштовно. Безкоштовні вебінари та тренінги, практика та дружній колектив не можуть відпустити просто так.

Барбершоп «Barbershop GC Kyiv»

Епоха “сухого закону”, джаз, бутлегер – це все наводить на стильний та крутий барбершоп у Києві під назвою “Barbershop GC Kyiv”. Повірте, туди варто прийти. Завітавши одного разу на місце — воно назавжди засяде у вашому серці.

У цьому салоні завжди є стиль, крута музика, смачні напої та ділова атмосфера. Особливу роль відіграє професіоналізм майстрів, котрі люблять свою справу.

Барбершоп «Tommy Gun»

Ммм.. барбершоп «Tommy Gun». Тільки справжні гангстери відвідують цей салон і розуміють всю движуху в салоні. Майже всі види гоління проводять за допомогою небезпечної бритви. Так-так, не кожні майстри здатні ризикнути на це, але в цьому барбершопі немає правил.

Висновок

І так, ми обговорили коротко найтоповіші, найкрутіші і найкращі барбершопи в Києві. Вибір залишається за вами, але ми дамо одну пораду: не бійтеся ризикувати і виглядати стильно, незалежно та круто!

Барбершоп — це місце, яке дасть можливість відпочити, розслабитися та отримати задоволення у вигляді красивої зачіски і стрижки. Крім того, в таких місцях ви можете завести собі друзів або навчитися чогось крутого або нового.

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *