Сучасне медичне обладнання для дітей-інвалідів

Сучасне медичне обладнання для дітей-інвалідів

Сучасне медичне обладнання для дітей-інвалідів
Сучасне медичне обладнання для дітей-інвалідів

Звісно, свою роль зіграти може проста випадковість. Але зазвичай, якщо дбати про власне здоров’я, то будь-які серйозні проблеми з ним можна виключити. Якщо є певні підстави, і лікарі рекомендують використання товарів для здоров’я та реабілітації, їхніми порадами не варто нехтувати. Причому мова йде не лише про звичайним тонометр або глюкометр. У певних випадках корисним придбанням може стати корсет для хребта, наколінник, тренажер, кисневий концентратор, масажне крісло.

Якщо в сім’ї є дорослі люди або діти з обмеженими фізичними можливостями, обійтися без сучасної медичної техніки практично неможливо. Функціональні ліжка, інвалідні коляски, ходунки, тростини, реабілітаційні тренажери здатні покращити жити як самого інваліда, так і його близьких.

Які пристосування для дітей з інвалідністю можна купити в Києві

В каталозі магазину обладнання для фізичної реабілітації OSD можна знайти безліч товарів для оздоровлення, реабілітації та фізіотерапії людей похилого віку, лежачих пацієнтів, людей з порушеннями функцій опорно-рухової системи. Є тут і товари для дітей, яких, нажаль, також не оминають неприємності.

Інвалідні крісла для користувачів різного віку

Візки представлені у продажу для хворих та інвалідів різної вікової категорії. За потреби, можна підібрати модель відповідно й до інших індивідуальних потреб людини:

  • вага;
  • особливості захворювання;
  • стан здоров’я на певному етапі.

Засоби пересування для найменших спеціально виготовляються максимально схожими на прогулянкові дитячі возики.

Функціональні ліжка та аксесуари до них

Сьогодні можна придбати як дерев’яні, так і металеві медичні конструкції, завдяки яким якість життя пацієнта, прикутого до ліжка, значно підвищується. При цьому щоденна рутинна робота людей, які доглядають за ним, максимально спрощується.

Залежно від кількості секцій, обладнання для реабілітації дітей з обмеженими можливостями дозволяє хворому припідняти окремі частини тіла і навіть посадити його, немов у кріслі. Додатково воно можуть бути оснащене знімними бортиками, столиками для їди, фіксаторами для крапельниць, туалетним приладдям.

Тростини та інші опори для пересування

Завдяки пристосуванням, пацієнт у період реабілітації після травми або хірургічного втручання зможе зробити перші кроки. Вони допоможуть йому зберегти рівновагу, не дадуть впасти.

Вироби підбираються залежно від стану пацієнта. В легких випадках достатньо тростини. Тоді як у більш складних використовуються милиці, ходунки, ролатори. Усі вони виготовляються в різних варіантах конструкції і підбираються індивідуально.

Підйомники для інвалідів

Пристрої бувають мобільними і стаціонарними. Одні з них допомагають маломобільним хворим безпечно й комфортно переміщуватися в інвалідному візку сходами. Електричні моделі дозволяють долати довжину до тисячі сходинок. Інші – приймати положення сидячи тому, хто більшу частину часу вимушений проводити в ліжку.

Тренажери для реабілітації хворих

Пристосування є справжнім порятунком для людей, які перенесли інсульт, тяжку травму, оперативне втручання. Серед них – реабілітаційне обладнання для дітей з обмеженими можливостями.

Асортимент медтехніки, яку також можна замовити в інтернет-магазині OSD, включає також кисневі концентратори, протипролежневі системи, підйомники для інвалідів, інгалятори, різні види медичних бандажів та компресійного трикотажу від компаній:

  • OSD (Італія);
  • ROHO (США);
  • Progeo (Італія);
  • SANO (Австрія);
  • Alu Rehub (Норвегія).

Перед тим, як зробити замовлення, бажано проконсультуватися з лікарем. На основі проведеного обстеження він підбере реабілітаційні товари, які дозволять пройти цей процес максимально швидко і зручно.

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *