Особлисовтсі та особливості вибору батутів

Особлисовтсі та особливості вибору батутів

Особлисовтсі та особливості вибору батутів
Особлисовтсі та особливості вибору батутів

Якщо у вас виникло бажання організувати на дачній території або присадибній ділянці зону відпочинку, зверніть увагу на батут, купити який за доступною ціною допоможе магазин Болгарка.укр. Стрибки на цьому пристрої принесуть задоволення не тільки дітям, а й їхнім батькам.

Що цікаво — батут на зорі свого існування використовувався саме як ігровий пристрій, а на спортивний снаряд його переорієнтували пізніше. У Болгарці ви завжди можете купити дитячий батут на вигідних умовах. Завдяки інформаційній підтримці консультанта Болгарка.укр ви зможете придбати оптимальну модифікацію, що відповідає вашим критеріям.

Батут: конструкційні особливості

Якщо у вашій голові сформувалася розумна ідея «куплю батут», не відкладайте справу на далеку перспективу. Завдяки конкурентоспроможному рівню цін, яким радує Болгарка.укр своїх клієнтів, ви неодмінно знайдете відповідний вашим економічним можливостям варіант. У нашому онлайн-магазині є не тільки великорозмірні пристрої — ми можемо запропонувати вам і міні-батут — компактний варіант, що займає мінімум простору.

Конструктивна схема батута така:

  • металокаркас;
  • пружини чи еспандери;
  • еластичні полотна.

Конструкція вуличних батутів відрізняється стійкістю: правильна установка зводить нанівець люфт каркаса, так само як і хитання конструкції. Металеві елементи, щоб уникнути травматизму, закриті шаром поролону, який укутаний у оббивну тканину. Вивчаючи батути, слід пам’ятати, що полотно відрізняється за еластичності, тому принаймні наближення користувача від краю до центру пристрою збільшує відскок.

Класичний та міні батут: критерії вибору

Коли у вас виникне бажання купити надувний батут, вивчіть каталог Болгарка.укр: у нас ви знайдете широкий спектр моделей цього пристрою, у тому числі фітнес-батут, купити який можна недорого.

Залежно від конструкційних особливостей батути бувають:

  • Пружинними. Пружина — виготовлена із гальванізованої сталі міцна спіраль.
  • Безпружинні. Полотно закріплюється еспандерами, ресорами чи амортизаторами. Виробництво складне, тому дана модифікація дорожча за попередню.
  • Каркасними. Перевага — підвищений рівень несучої здатності.
  • Безкаркасними. Це надувні варіації, у тому числі дитячий надувний батут (ціна його дуже помірна), який у Болгарці також є.

При виборі батута слід орієнтуватися на його величину, діаметр стрибкової зони, допустимий рівень навантаження, а також варіант покриття.

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *