Повідомили про підозру ексголові КМДА

Працівники ДБР повідомили про підозру в ухиленні від сплати податків колишньому очільнику КДМА, народному депутату кількох скликань

Працівники ДБР повідомили про підозру в ухиленні від сплати податків колишньому очільнику КДМА, народному депутату кількох скликань

Він протягом 2011 – 2018 років отримав дохід за кордоном на загальну суму в понад 387 млн грн. Депутат не сплатив з цих грошей податок на доходи фізичних осіб та військовий збір на загальну суму 71,4 млн грн повідомляє ДБР.

Народний депутат України I, III-VII скликань, у минулому – заступник голови фракції Партії регіонів та очільник КМДА – підозрюється в ухиленні від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Судячи з переліченого, йдеться про Володимира Макеєнка. Правоохоронці прізвище підозрюваного не повідомили. Макеєнко 25 січня 2014 року був призначений головою КМДА, звільнений з цієї посади 7 березня 2014-го.

За даними Руху Чесно, торік в будинку та офісах Макеєнка проводили обшук по справі про легалізацію злочинних доходів та ухилення від сплати податків. 

Читайте також: ДБР про справи Майдану: винесено 40 вироків щодо 49 осіб

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *