Піар на тлі  «історичної» подіі в метро

«Історична» подія для Києва:  Віталій Кличко відкрив перше метро за 10-літню каденцію

«Команда Кличка вміє створювати проблеми, а потім виставляти себе рятівниками, причому за кошти киян. Це нагадує старі методи НКВС – забрати, частково повернути, і всі «щасливі». Ремонт «синьої» гілки метро, який мав тривати 6 місяців, затягнули на 9, витративши близько 400 мільйонів гривень», – заявив очільник фракції «Слуга народу» в Київраді Андрій Вітренко.

Отож підстав для оплесків немає. Водночас бюджетні кошти витрачено нераціонально. Мільйони гривень, які могли піти на ЗСУ та захист столиці,  витрачено через управлінські помилки Кличка та корупційні схеми екскерівника метро Брагінського, стверджує депутат Вітренко.

Брагінський, який був ставлеником Кличка, гендлював міськими фінансами, як заманеться. Наприклад, «гроші киян пішли на підряди його родичів, замість вчасного ремонту тунелів, які потребували   термінових робіт. І тепер міська влада подає відкриття станцій «синьоі» гілки метро як «подію», хоча це була звичайна обов’язкова робота, яку затягнули до непристойності.

«Лицемірство і неповага до киян, які щодня потерпали від транспортного колапсу, не мають меж,- обурюється Андрій Вітренко. – А поки київська місцева влада хизується відкриттям старих станцій, у Голосієво прорвало водопровідну магістраль, на місці провалився асфальт, і під землю впала машина. І тепер у жителів району нова комунальна халепа — метро є, води немає і частково перекрита дорога».

Депутат наголошує:

«Ці постійні проблеми з водогонами та метро – результат хаотичної забудови й некомпетентного управління містом. Кияни заслуговують на краще, ніж нескінченні аварії та ремонтні роботи, які лише посилюють проблеми».

Читайте також:  Аварія на «синій» гілці метро: як КМДА затягує ремонтні роботи  

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

     

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *